Visa kurser.se som: Mobil

Akvarell/akryl helg 25-26 maj

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
18 timmar
2019-05-25 09:00
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Att måla är ett härligt och frigörande sätt att släppa lös sin kreativitet. Ge dig själv möjlighet att prova olika material och hitta de tekniker som passar just din stil bäst. Doppa penseln i färg och låt dina drömkonstverk bli verklighet.
Kursens fokus ligger vid att se på måleri som handling och aktivitet där det viktiga inte är hur ett färdigt motiv ser ut, utan skapandet i sig. Alla målar på sitt sätt och målet med kursen är att väcka både intresse och lust att uttrycka sig visuellt genom måleri.

INNEHÅLL
I denna målarkurs behöver du inte välja om du vill måla i akvarell eller akryl utan kan prova de material du önskar och hitta just ditt favoritsätt att måla på. Kursledaren hjälper dig att komma igång, ger råd till dina målningar, lär ut olika tekniker, färglära och komposition. Bara fantasin sätter gränsen för hur dina målningar blir.

FÖRKUNSKAPER
Denna kurs vänder sig till både dig som är helt nybörjare och till dig som målat tidigare. Undervisningen sker efter individens kunskapsnivå. Alla är välkomna!

UPPLÄGG
Denna kurs är en helgkurs 25-26 maj 9.00-16.00 båda dagarna.

KURSMATERIAL
Material ingår inte i kursavgiften. Tag med penslar och akrylfärger gul, blå, röd, grön, vit och en duk att måla på och/eller akvarellfärger och akvarellpapper. Material finns att köpa hos WS & Comapny, Tornbyvägen 3, 10% rabatt om du går kurs på Medborgarskolan vid uppvisande av kallelsen.

CIRKELLEDARE: Monika Svensson

BRA ATT VETA:
Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs.


ANMÄLAN OCH KALLELSE Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarell/akryl helg 25-26 maj.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Akvarell/akryl helg 25-26 maj!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner