Visa kurser.se som: Mobil

Akrylmålning må 18.30

Medborgarskolan Öst
Kursinformation
Linköping
24 timmar
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Akryl - en färg med många möjligheter! Lär dig teknikens grunder och smarta färgblandningar. Prova komposition och format, känsla och uttryck. Kom hit till Medborgarskolan och lär dig massor om akrylmålning tillsammans med Vikky Schander!

INNEHÅLL
Vi går igenom grundläggande tekniker i akrylfärg och materiallära samt bildkomposition. I den här kursen ingår fyra tillfällen med modell, fyra tillfällen stilleben och ett tillfälle med utomhusmålning. Kostnad för modell ingår i kursavgiften.

FÖRKUNSKAPER
Denna kurs vänder sig till både dig som är helt nybörjare och till dig som målat tidigare. Undervisningen sker efter individens kunskapsnivå. Alla är välkomna!

KURSMATERIAL
Material ingår inte i kursavgiften. Tag med penslar och akrylfärger gul, blå, röd, grön, vit och en duk att måla på. Material finns att köpa hos WS & Comapny, Tornbyvägen 3, 10% rabatt om du går kurs på Medborgarskolan vid uppvisande av kallelsen.

CIRKELLEDARE: Vikky Schander

ANMÄLAN OCH KALLELSE Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan. Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akrylmålning må 18.30.

Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan i Norrköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Öst

Medborgarskolan Öst

Box 515
551 17 Jönköping

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Akrylmålning må 18.30!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner