Inga recensioner än

Yoga - Ashtanga Vinyasa

Längd
24 timmar
Pris
1 600 SEK
Nästa kurstillfälle
25 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 600 SEK
Nästa kurstillfälle
25 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En traditionell indisk yoga-stil för din inre balans, minskad stress och gör dig öppen för ett bättre liv.

Innehåll

Ashtanga är omtalad för att vara den mest fysiskt krävande yoga-stilen men du behöver varken vara stark eller vig för att börja med Ashtanga. Med tiden bygger vi tillsammans upp styrka och flexibilitet utifrån dina förutsättningar. Det som också utmärker Ashtanga är att alla asanas (ställningar) görs i ett flöde. Man stannar i en asana under fem djupa andetag och sedan går man in i nästa. Övningarna görs i serier, vilket innebär att dom utövas i en bestämd ordningsföljd. Den första serien kallas Yoga-chikitsa och betyder yoga-terapi, där det primära syftet är att göra kroppen stark och smidig. Många asanas i den första serien lägger fokus på att öppna upp höfter och baksida lår.

Upplägg

  • 90 minuter per tillfälle
  • 12 lektioner under 12 veckor
  • Ta med dig din egen yogamatta

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. Alla kan lära yoga oberoende av ålder och hälsotillstånd eftersom yoga anpassas till den enskilda personen.

Kursledare

Mattias har utövat yoga sedan 1997. Han har utbildat sig på yogacenter i både Indien och Thailand.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 augusti, 2023

  • Kurs
  • Ludvika

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga - Ashtanga Vinyasa och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Mitt
Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Highlights