Workshop i handbygge-Keramik

Medborgarskolan Mitt, i Västerås
Längd
4 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
4 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
4 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Workshop i handbygge-Keramik

Ge dig själv en kreativ stund med lera! Vill du lära dig att forma lera och handbygga? Här ger vi dig en genomgång av teknikerna tumning, ringling och kavling. Du skapar sen fritt under handledning!

Innehåll

Workshop i handbyggnad! kavling, ringling och tumning. En genomgång av de olika teknikerna i handbyggnad. Du skapar sen fritt under handledning.

Upplägg

Efter kursen torkas alla alster och sen skröjbränns de. Cirka tre veckor efter avslutad kurs kan du hämta dina färdiga alster.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, både nybörjare och mer erfarna är varmt välkomna. Du jobbar på ditt eget projekt och får hjälp av kursledaren att utveckla dina kunskaper utefter din egen kunskapsnivå.

Kursledare

Gunny Koivisto

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial

Vi arbetar i olika typer av stengodslera. Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften utan faktureras efter avslutad kurs. I priset 85:-/kg ingår lera, glasering och bränning.

Kallelse/Faktura

Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Bra att veta

Bär oömma kläder och skor, och tänk på att det är svårt att hantera lera med långa naglar och smycken.

I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Om man missar ett kurstillfälle finns ingen möjlighet att ta igen det. Missar man glaseringstillfället har man möjlighet att gå på ett uppsamlingstillfälle i mitten eller slutet av terminen.

För kundtjänstärenden ska du kontakta Medborgarskolan via telefon eller mail: malardalen@medborgarskolan.se.

Visste du att?

 

Folkbildning

Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop i handbygge-Keramik och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.