Widen Your Views- utveckling inifrån och ut - Mental träning och djupavslappning - Lanna

Längd
16 timmar
Pris
1 850 SEK
Nästa kurstillfälle
2 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
1 850 SEK
Nästa kurstillfälle
2 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Widen Your Views- utveckling inifrån och ut - Mental träning och djupavslappning - Lanna

Utveckla din förmåga och din potential inom alla områden. Hälsa, arbete, ekonomi, relationer, livskvalité. Minska stress och öka din självkänsla och livsglädje.

Widen Your Views- utveckling inifrån och ut - Mental träning och djupavslappning med Licensierad Mental tränare Camilla Wellsén.    

Under två dagar kommer du få förståelse för hur du kan arbeta med ditt mindset (tankesätt) för att skapa det liv du vill leva.

Vi träffas en lördag - söndag för övningar och reflektion och vi är i den fina salen i Lannamässen Lanna. Där finns tillgång till kök/ micro/ kaffe the för sköna pauser. 

Kurstillfällen:

2 mars 10:00 - 16:00

3 mars 10:00 - 16:00

Vem kan deltaga? 

För dig som vill göra en bestående beteendeförändring. Vill skapa mer framgång och rikedom utan att kämpa och arbeta hårdare. Är nyfiken och öppen att prova en väg där du arbetar med både det objektiva (mätbart) och det subjektiva (icke mätbart) sinnet. Är beredd att gå utanför din komfortzon.  

Innehåll

 • Hjärnans funktion- Reptilhjärnan. 
 • Energi, frekvenser 
 • Subjektivt sinne, upplevelse, påverkan på våra liv. 
 • Vanor och beteende. 
 • Värderingar-Ärvda värderingar. 
 • Självkänsla, självinsikt, självbild, självförtroende. 
 • Tankens kraft-Medvetna och omedvetna målbilder. 
 • Kroppsspråk. 
 • Kommunikation.  
 • Ledarskap-självledarskap. 
 • Prestera utan att förlora. 
 • Moneymind- Hur du kan förändra din ärvda/inlärda syn på pengar och rikedom. 
 • Djupavslappning. 
 • Övningar. 

I denna kurs lär du dig att fokusera på att bli bättre o bättre, starkare o starkare, friskare o friskare, lyckligare o lyckligare, rikare o rikare. Motstånd föder motstånd. Avslappning föder möjligheter och framgång.

Detta ingår

2 heldagar,  fika och frukt ingår. Kurskompendium, övningar, hemuppgifter.

Kursledare

Camilla Wellsén har gjort en stor personlig utvecklings resa sedan hon lärde sig att använda mental träning i sitt dagliga liv. Blivit lugnare tryggare och effektivare på alla områden. Lärt sig att hantera både stora och små problem utan att fastna i oro och stress. Camilla har varit egen företagare i över 20 år. Idag arbetar Camilla i sitt företag Rise and Shine i Örebro AB där hon hjälper/guidar människor både fysiskt och mentalt. Samt håller danskurser i bugg och modern fox.

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Widen Your Views- utveckling inifrån och ut - Mental träning och djupavslappning - Lanna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.