Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Gävle
36 timmar
3 000 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Måla fritt och lekfullt bortom rätt och fel och utan krav på prestation. Vedic Art är en metod som sätter fart på din kreativi­tet och hjälper dig att hitta ditt eget uttryck i skapandet.

 

Innehåll

Under nio kvällar får du ta del av Vedic Arts 17 principer för skapandeprocessen, som du kan tillämpa i din kreativitet på målarduken likaväl som i livet.

Akrylfärger, penslar, papper att måla på, svampar, rollers, vattentråg och sprayflaska finns att låna. Vill du ta med egna akrylfärger, penslar, papper och målardukar kan du givetvis göra det också.

 

Upplägg

Kursen omfattar 3 h per tillfälle, vi träffas jämna veckor med start 21 augusti 2019, kl 18.00-21.00

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper, målar­vänliga kläder och inneskor kan vara bra att ha.

 

Kursledare

Vedic Art lärare Kia Enbarr

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

 

Bra att veta

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vedic Art.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Vedic Art!