Visa kurser.se som: Mobil

Vardagssvenska - Swedish

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
16 timmar
2020-02-24 18:00
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Vardagssvenska är språkkursen för dig som är ny eller vill bevara dina kunskaper i Svenska. Vi tränar på att prata och skriva svenska, utveckla ordförråd och fokuserar på den svenska som gör ditt liv lättare och roligare i Sverige.

Innehåll
Grunderna i svenska språket för att göra sig förstådd och förstå andra i olika vardagssituationer. Kursen arbetar med alla språkfärdigheter – tala, läsa, höra och skriva. Lärandet sker på svenska och med fokus på muntlig kommunikation. Lärandet sker anpassat till olika nivåer

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs  

Ledaren
Enes är lärare i Svecka på dagtid och brinner för att dela med sig av sina kunskaper i det svenska sråket. Han kommer göra det på olika pedagogiska sätt och skapa gemenskap. 

Kursmaterial
Materalet kommer variera efter kursdeltagarnas behov.

 

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vardagssvenska - Swedish.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Vardagssvenska - Swedish!