Visa kurser.se som: Mobil

Undersök och träna din röst

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
26 timmar
1 690 SEK

Kursbeskrivning

Undersökandet av rösten är direkt användbart för skådespelare och sångare men det gynnar faktiskt de flesta. Att vara mer bevandrad med sina röstresurser ökar kunskapen om dig själv och din förmåga.

Röstprojektion och rent tekniskt muskelarbete ger dig möjlighet att få en röst som bär i stora lokaler och som håller en hel dag.

Kursinnehåll
På den här kursen får du träna upp en bra röst som håller och som du kan trivas med.
Vi går igenom teknik som hjälper dig att slappna av och öppna upp din egen naturliga röst.
Moment i kursen:
Avslappning, andning, projektion, självförtroende, styrka, teknik, undersökande.

Upplägg
Kursen omfattar 90 min (två studietimmar) per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 13 veckor med uppehåll v44 (läs-/höstlov).

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Har du tidigare erfarnhet av liknande kurser bygger vi vidare på det.

Kursledare
Britt Forsberg har jobbat som teaterpedagog i 35 år. Förutom att ha bott och undervisat i England i 25 år innan hon återvände till Sverige 2017, har Britt även jobbat i andra länder som pedagog och regissör, bl.a Spanien. Där har hon delat sin kunskap med elever som nu använder hennes metoder i USA, Italien och Tyskland för att nämna några. 
Läs mer om Britt på https://www.brittforsberg.com/sv/

Bra att veta

Vi går igenom teknik som hjälper dig att slappna av och öppna upp din egen naturliga röst. Undersökandet av rösten är direkt användbart för skådespelare och sångare men det gynnar alla faktiskt. Att vara mer bevandrad med sina röstresurser ökar kunskapen om dig själv och din förmåga.

Röstprojektion och rent tekniskt muskelarbete ger dig möjlighet att få en röst som bär i stora lokaler och som håller en hel dag.

 

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Undersök och träna din röst.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Undersök och träna din röst!