Visa kurser.se som: Mobil

Tyska för nybörjare, eller viss vana

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
12 timmar
2019-09-30 18:30
850 SEK

Kursbeskrivning

Eisbein mit Sauerkraut i Köln, Edelweiss i alperna eller Oktoberfest i München! Vad mycket glädje och nytta du kan få av att kunna lite tyska. Tyska talas av över 120 miljoner i Europa; i Tyskland, Österrike, Schweiz, Luxemburg, Liechtenstein - överallt i Europa har du nytta av kunskaper i tyska både privat och i arbete. Tyskland är Europas största handels- och industrination och språket är mycket gångbart i stora delar av Öst- och Centraleuropa.

Innehåll
Vi lär oss grunderna i det tyska språket, i allt från grammatik, stavning, skiljetecken, skrift, oral träning med mera. Som deltagare är du med och påverkar så du skall få ut det mesta av kursen.

Upplägg
Kursen är i 8 veckor. Varje tillfälle är 2*45 minuter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper eftersom det här är en nybörjarkurs.

Kursledare
Elena Ignat född och uppvuxen i Rumänien, hon är utbildad i filologi och arbetat som både språklärare och tolk. 

Hon ser till att skapa en trevlig, inbjudande och dynamisk inlärningsatmosfär. Språk är ett stort intresse hon brinner för och under åren har hon framförallt bott och arbetat i både Spanien och Tyskland men pratar även italienska, franska, engelska, rumänska och svenska.
 
Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ingår i kursavgiften.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tyska för nybörjare, eller viss vana.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Tyska för nybörjare, eller viss vana!