Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Trummor - Enskild undervisning

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Ludvika
4 timmar
990 SEK

Kursbeskrivning

Vill du börja spela trummor men vet inte var du ska börja? Eller har du spelat trummor några år och vill fördjupa dig i någon särskild musikstil? Glashusets trumskola riktar sig både till nybörjare och mer erfarna trummisar. Med fokus på nyfikenhet och lust lär vi oss trumspel från grunden för att så småningom kunna spela trummor till dina favoritlåtar!
 
Vår kursledare skräddarsyr kursen utefter vilken typ av musik du vill spela och vilka mål du har, allt för att ta till vara på glädjen i att spela ett instrument.
 
Innehåll och mål
En tydlig grundkurs där det mest grundläggande i trumspel tas upp. Våra kurser är gehörsbaserade just för att du ska kunna bli så fri som möjligt i ditt eget musicerande. Efter att ha en stadig grund kan vi gå vidare till att välja hur ditt spelande kan utvecklas. För dig med mer erfarenhet så kan vi direkt dyka ner i en speciell musikstil och utforska vad som kännetecknar till exempel New Orleans-funk, i fråga om timing, groove och sound.

Upplägg
Undervisning för enskild elev där vi gemensamt bestämmer veckodag och klockslag. 4 lektionstillfällen, en lektion är 45 minuter.

Kursmaterial
Väljs efter elevens önskemål. Vi kan jobba med både digital-trumset och traditionellt trumset.

Kursledare
Magnus Olsson är verksam som professionell frilanstrummis sedan 15 år tillbaka. Han har medverkat på en mängd skivinspelningar och turnéer med bland andra Melissa Horn, Darin, Emil Jensen, Last Days of April och Oh Laura. Magnus har tidigare undervisat som trum- och ensemblelärare på olika studieförbund och kulturskolor i Stockholm.

OBS!
Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Kontakt
Alexander Högbom
07272916981
alexander.hogbom@medborgarskolan.se
www.glashuset.nu

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Trummor - Enskild undervisning.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Trummor - Enskild undervisning!

Liknande kurser