Tiden Podcast #3 - Begravningsentreprenör Erik Eriksson

Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Tiden Podcast #3 - Begravningsentreprenör Erik Eriksson

Har du använt eller förbrukat din tid? Podden som möter människor med olika bakgrund, yrken, ålder och livsöden.

Oavsett vad vi har för kön, religion, yrke, samhällsklass eller ålder så är vi alla lika under tidens obarmhärtiga framfart. Vissa säger att tiden vi har nu är allt vi har. Andra påstår att vi har mer än så. En del har inte tid alls, en del har hur mycket tid som helst. I detta avsnitt får du möta Begravningsentreprenör Erik Eriksson.

Avsnittet har sin premiär på Youtube 28 februari 2024 kl 06.00

Erik Eriksson är en dalkarl med hjärtat på rätta stället. Han driver flera företag i en bransch där kunderna oftast behöver stöd inför det som har hänt, han driver nämligen flera begravningsbyråer i Sverige. En annorlunda bransch för de flesta av oss men samtidigt vi alla kommer att komma i kontakt med. Frågan är: Hur ser han på den tid vi har och den tid som passerat för hans klienter? Låt oss höra hans intressanta berättelse.

Mannen bakom Tiden Podcast är dalmasen Hans Lassbo. Sedan 20-årsåldern har han jagat något i livet men aldrig vetat vad och varför. Efter skilsmässan 2019 började han på allvar fundera över vad han är för person, vilken riktning i livet ska han ta, vad går livet ut på? Vad har han missat men framförallt hur har han använt sin tid?

Prenumerera på Youtube
Följ på Instagram

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tiden Podcast #3 - Begravningsentreprenör Erik Eriksson och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.