Teaterläger med sagotema 9-13år

Längd
16 timmar
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
27 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
27 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Teaterläger med sagotema 9-13år

Letar ni efter någon rolig inomhusaktivitet för barn, när det är så mörkt och kallt? Kursen går under två helger med lekfullhet, kreativitet och samarbete i vår teaterlek!

Innehåll
Vi övar improvisation och känslouttryck. Vi kommer jobba med flera olika sagor där vi bland annat undersöker hur de förändras om vi ger olika karaktärer olika känslor. Sista dagen kommer vi att utforma efter det som deltagarna tyckt varit det roligaste under kursen.

Upplägg
Kursen går under två helger kl. 10-14 på lördag och söndag och omfattar tre klocktimmar per sammankomst. Vi tar lunchpaus kl 12-13 så ta med egen lunch. Det finns kylskåp och mikro på plats. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare 
Tea Lindé har tagit teaterlektioner i ca 10 år. Under de senaste åren har hon varit med i flera större musikalproduktioner både på och bakom scen. Hon har jobbat mycket med scenskräck och vill dela med sig av sin erfarenhet och glädje så att alla ska kunna känna sig bekväma och tycka att det är roligt med teater. 

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan i Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
Teaterkursen hålls i Medborgarskolans ljusa och rymliga spegelsal på Ekeby Bruk i Uppsala. I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teaterläger med sagotema 9-13år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.