Svamp till nytta och nöje

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
2 timmar
Pris
350 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar
Pris
350 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Svamp till nytta och nöje

Svamp till nytta och nöje. En spännande föreläsning för dig som vill veta mer om naturens läckerheter och ta chansen att lära dig om fler svamparter i skog och mark än bara kantareller!

Innehåll

En föreläsning av svampkonsulent Christina Brunsell. Föreläsningen handlar om svamp som mat, medicin, dess roll i naturen och som rekreation mm. Christina har även med sig en liten miniutställning med de vanligaste matsvamparna och dess förväxlingssvampar. Det finns tid för frågor och disfusioner under kvällen. 

Kursledare

Christina Brunsell är utbildad svampkonsulent 1995 med inriktning på plockning och hantering av matsvamp och dess förväxlingsvampar. Christina har haft otaliga kurser, utställningar och föreläsningar om svamp genom åren. Christina brinner för att dela med sig av skogens rikedom och känslan av välbefinnande med vistelse ute i vår fina natur.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Svamp till nytta och nöje och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.