Stickcafe´ INTRESSEANMÄLAN

Längd
20 timmar
Pris
295 SEK
Nästa kurstillfälle
8 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
295 SEK
Nästa kurstillfälle
8 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Stickcafe´ INTRESSEANMÄLAN

Kom med i vårt Stickcafé och sticka för att utvecklas tillsammans. Vi inspirerar varandra och utbyter idéer. Alla är välkomna, ung som gammal. Kom till vår mötesplats!

OM ARRANGEMANGET
Välkommen att sticka och utvecklas tillsammans med andra hos oss på Medborgarskolan. Trevliga stunder där vi inspirerar varandra och utbyter idéer. Alla är välkomna, ung som gammal.

FÖRKUNSKAPER
Lite

KURSMATERIAL
Tar du med själv.

LOKAL: I våra lokaler kaffe o The ingår

BRA ATT VETA

Vi lär av varandra är ett koncept som utgår från ditt intresse eller kunskap. Detta är träffar med personer som har samma intressen och där vi lär och utforskar olika områden och utvecklas tillsammans. Medborgarskolan erbjuder en trevlig atmosfär i våra lokaler och en kaffe/the. Vi startar intressegruppen när gruppen har fått tillräckligt med deltagare eller att gruppen blivit fulltecknad. Du kommer att få en inbjudan/kallelsefaktura när gruppen är startklar därefter träffas vi första gången för att sätta en plan utifrån ert intresse och utser någon som gruppens kontakt/ledare.

Intresseanmälan är inte bindande. Du blir erbjuden en plats när startdatum för kursen är satt. OBS antal tillfällen på kursen kan komma att ändras, då även priset.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Stickcafe´ INTRESSEANMÄLAN och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.