Visa kurser.se som: Mobil

Sportlovsbak för barn

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
3 timmar
2020-02-25 10:00
295 SEK

Kursbeskrivning

Baka cupcakes - söta små festligheter med mängder av variationsmöjligheter, för barn i åldern 7-15 år!

Cupcake är en mindre variant av muffins till formen. De största skillnaderna är att cupcakes är sötare i smaken, mer dekorerade och de är oftast toppad med en krämig frosting och är fantasifullt dekorerad. Namnet cupcake kommer av att man förr gräddade kakorna i koppar. Det är både lätt och roligt att baka cupcakes och de är precis lika goda som det låter! Cupcakes är lika uppskattade på påsk, midsommar, födelsedagskalas och halloween som till julbordet. Det finns inget som heter för mycket topping när det gäller dessa godingar, här har du chansen att vara kreativ!

I denna kurs får du lära dig dekorera cupcakes, spritsa och modellera med sockerpasta och olika pärlor. Endast fantasin sätter gränser!

Kursledare
Konditorn Kattis Lindgren som driver företaget Kattis tårtdesign. Med stor passion och glädje delar hon med sig av sina kunskaper, kursen kommer att vara glädjefylld och inspirerande för fortsatt hemmabakande!

Kostnad 
295 kr per deltagare.

I kursavgiften ingår allt material, lån av verktyg, fika och självklart tar du med dig dina mästerverk hem! Ingen förkunskap krävs!

Bra att veta

Meddela om ev allergier finns.

Medtag en kartong/ stor burk att ta hem dina cupcakes i.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sportlovsbak för barn.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Sportlovsbak för barn!