Visa kurser.se som: Mobil

Skrivarlusta

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Falun
18 timmar
2022-01-25 17:30
1 150 SEK

Kursbeskrivning

Drömmer du om att skriva? Har du dina berättelser liggande i byrålådan eller är det huvudet som fullt av dem? Eller vill du skriva men vet inte riktigt hur du ska börja? Vill du träffa andra som också vill skriva, inspireras och utvecklas av dem? Då är en skrivarkurs rätt för dig!

Innehåll
Målet för kursen är att du ska utveckla ditt eget skrivande och finna glädjen i att uttrycka dig med orden. Det gör vi genom olika skrivövningar och samtal om våra texter. Varje tillfälle ger möjlighet till både inspirerande övningar och att ge och få respons. Kursledaren utgår från dina personliga förutsättningar - det är din egen författarröst som ska utvecklas.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 6 veckor.

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper, du behöver inte äga en dator för att vara med.
Din fantasi och en penna är allt som behövs.

Kursledare
Jenny Lundin är verksam som författare och har flerårig erfarenhet av utbildning, ledarskap och lektörsläsning. Hon debuterade som författare 2014 med novellsamlingen "Nere på Flower and Dean Street och andra historier".

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Har du kommit igång och vill fortsätta inspireras och utveckla ditt skrivande? Anmäl dig då till Medborgarskolans kurs Skrivarlusta fortsättning.

Bra att veta
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt hos www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Kaffe och te finns att köpa.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Om du deltagit vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda ett intyg mot en kostnad om 75 kr

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivarlusta.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Skrivarlusta!