Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Skrivarlusta

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Falun
18 timmar
2020-09-22 18:30
1 050 SEK

Kursbeskrivning

Drömmer du om att skriva? Har du dina berättelser liggande i byrålådan eller är det huvudet som fullt av dem? Eller vill du skriva men vet inte riktigt hur du ska börja? Vill du träffa andra som också vill skriva, inspireras och utvecklas av dem? Då är en skrivarkurs rätt för dig!

Innehåll
Målet för kursen är att du ska utveckla ditt eget skrivande och finna glädjen i att uttrycka dig med orden. Det gör vi genom olika skrivövningar och samtal om våra texter. Varje tillfälle ger möjlighet till både inspirerande övningar och att ge och få respons. Kursledaren utgår från dina personliga förutsättningar - det är din egen författarröst som ska utvecklas.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 6 veckor. Kursen hålls i våra lokaler i Falun

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper, du behöver inte äga en dator för att vara med.
Din fantasi och en penna är allt som behövs.

Kursledare
Jenny Lundin är verksam som författare och har flerårig erfarenhet av utbildning, ledarskap och lektörsläsning. Hon debuterade som författare 2014 med novellsamlingen "Nere på Flower and Dean Street och andra historier".

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Har du kommit igång och vill fortsätta inspireras och utveckla ditt skrivande? Anmäl dig då till Medborgarskolans kurs Skrivarlusta fortsättning.

Bra att veta
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt hos www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Kaffe och te finns att köpa.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Om du deltagit vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda ett intyg mot en kostnad om 75 kr

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivarlusta.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Skrivarlusta!

Liknande kurser