Visa kurser.se som: Mobil

Skrivarlusta

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
16 timmar
2019-10-15 17:30
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Längtar du efter att skriva men har svårt att komma igång? Med hjälp av enkla och roliga skrivövningar får du tillsammans med andra möjlighet att hitta din skrivarglädje och kreativitet!  

 

Innehåll
Målet är att du ska få prova på olika sätt att skriva, samt att du ska hitta ditt eget språk och öka din skrivarglädje! Vi genomför lekfulla och inspirerande skrivövningar. Du får enkla grunder i skrivandet och du får prova på att skriva bl a poesi, prosa och kåserier.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs - bara en lust att skriva! UPPLÄGG Gemensamma skrivövningar, hemuppgifter mellan träffarna. Den som vill får läsa upp sin text för gruppen. 

Upplägg
Fyra sammankomster, tisdagar 17.30 - 20.30 med uppehåll för fikarast.
 

Kursmaterial
Anteckningsblock och penna ingår till första sammankomsten.

Kursledare
Eva Åström, skribent och författare, är utbildad på Bollnäs Folkhögskola och Högskolan i Gävle. I september 2009 gav hon ut sin första bok.

Det är något speciellt med våra kursledare. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivarlusta.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Skrivarlusta!