Skrivarcirkel - med lust att skriva

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
24 timmar
Pris
250 SEK
Längd
24 timmar
Pris
250 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Skrivarcirkel - med lust att skriva

Vi är många som har en längtan och en inre drivkraft till att skriva och forma ett budskap i skrift. De allra flesta sitter ensam för att låta orden få flöda fritt, men det kan vara gott att ha ett stöd och en samhörighet med andra för att hämta inspiration, motivation, tips och feed-back.

Släpp lös berättaren inom dig, få nya impulser, diskutera och analysera tillsammans med övriga deltagare för att utveckla ditt skrivande.

Innehåll

Konsten att skriva lockar och många har en hemlig dröm om att någon gång få ge utlopp för sin kreativitet. Kanske i en bok, novell eller diktsamling. Brist på tid anges ofta som orsak till att man inte kommer igång.

Oavsett vad du än vill skriva om behövs övning i skrivandets hantverk. Övning och övning igen.

Tillsammans med andra ges du här möjlighet att samtala om dina texter och ditt skrivande i en studiecirkel.

Upplägg

I denna grupp är det ingen som är kursledare utan ni stöttar varandra i ert skrivande. Här har ni chansen att kunna diskutera ordval, meningsuppbyggnader och tips och trix på hur du hittar flow i ditt skrivande. andra.

Första gången ni träffas får ni stöd från Medborgarskolan i hur cirkeln går till rent praktiskt. Sen bestämmer ni utifrån gruppens behov hur ni lägger upp era träffar. Ni skapar - vi stöttar!

Förkunskaper

För både nybörjare och vana skribenter.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Karlstad, Fanfaren området, Gustaf Anders Gata 7 4tr.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar busstation 800m, tågstation 1,2km.(närmsta busshållplats Karolinen)
  • Parkering finns runt våra lokaler. Betalas via Easypark eller Apcop Flow
  • Kök med mikrovågsugn, kyl, frys, samt så bjuder vi på kaffe eller te.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivarcirkel - med lust att skriva och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.