Visa kurser.se som: Mobil

Skapa dina symönster & sy egna projekt, helgkurs

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
12 timmar
2020-02-15 10:00
1 300 SEK

Kursbeskrivning

För dig som vill skapa egna mönster efter din kropp eller anpassa ett befintligt mönster till din figur. Eller sy egna projekt!

Kursinnehåll:
Vi utgår ifrån ett grundmönster och skapar de modeller vi vill ha utifrån aktuella kroppsmått. Alternativt kan vi utgå ifrån ett färdigt mönster som förändras eller anpassas till din kropp. Du är också fri att ta dig an dina egna projekt och få handledning. Kursen utgår ifrån dig.

I kursen ingår måttagning och du lär dig hur du ska tänka för att förändra ett mönster till dina mått för att det ska bli bra. Vi syr toall (provplatt) som provas in för att mönstret ska bli perfekt.

Material:
Mönster finns, samt tyg till toall. Om du redan har ett mönster som du vill jobba vidare på så tar du med det. Har du en idé, en bild eller skiss på något du vill kunna sy? Ta med det så guidar jag dig till ditt mål.

Upplägg:
Lördag och söndag 15-16 februari 10-15.30 med lunchpaus 12-12.30. Vi håller till i Annafinas ateljé på Jökelvägen 4 i Gävle.

Kursledare:
Skräddare Annastina Lundstedt, som har specialkompetens i historiska dräkter och scenkostym. Hon har varit egenföretagare inom textil sedan 2010 och driver firman Annafina, som även kallas Creation of Annafina. Se mer av hennes verksamhet och aktivitet på Facebook under Annafina eller på Instagram creation.of.annafina

Har du mer frågor om kursen hör du av dig direkt till henne annafinas@gmail.com eller 070-4403345

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skapa dina symönster & sy egna projekt, helgkurs.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Skapa dina symönster & sy egna projekt, helgkurs!