Silversmide endagskurs prova på

Längd
4 timmar
Pris
595 SEK
Nästa kurstillfälle
3 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
595 SEK
Nästa kurstillfälle
3 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Silversmide endagskurs prova på

Välkommen in i silvrets värld! Här får du prova på det fantastiska hantverket silversmide, här får du känna på materialet och skapa ett smycket att ta hem. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om!

Innehåll
I denna endagskurs prova på får du känna på hantverket, lära dig om silver och vilka tekniker man kan använda, du får skapa ett litet smycket att ta med hem. 
Allt eftersom du lär dig de olika momenten kommer du att kunna arbeta mer på egen hand, och därmed hinna skapa fler smycken eller föremål vid en kommande kurs. 
Hoppas du får mersmak av hantverket silver och vill fortsätta med en vecko- alt helgkurs framöver!

Upplägg
Vi träffas en kväll 17:30-20:30

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Angelica Byström är en engagerad och kreativ nyutbildad konstnär inom silversmide, som haft hantverk och skapandet med sig genom hela livet. Hon har gått i Konst och Form på Kävesta folkhögskola med fördjupning silversmide och smyckeskonst. Angelica har en mångårig arbetslivserfarenhet av att arbeta med människor i utveckling och möten samt en stor erfarenhet av föreningsliv, som aktiv medlem till att arbeta inom olika föreningsstyrelser.
Angelica säger själv:
"Jag tror på att känslan av lycka när man gjort något med sina händer, att det driver framåt. Det kan skapa möten mellan människor från jordens alla hörn, man har något gemensamt i lyckan att skapa, i samtal om olika tekniker genom alla tider"

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Material tillkommer enligt prislista utifrån dagspriset av silver.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder både kvällskurser eller helgkurser i silversmide. Vi har även ett stort utbud inom andra hantverkskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Gravida avråds att delta i silversmide då vi arbetar med kemikalier.

Gratis parkering finnes vid lokalen.

Medtag anteckningsblock och penna.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
s
Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
Lär mer på Olycksfallsfrskring | Medborgarskolan

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Silversmide endagskurs prova på och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.