Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Ludvika
12 timmar
2019-09-03 17:00
1 400 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

I qigongen jobbar man med kroppens energi. Det är en holistisk träning där du tränar både fysiskt och mentalt på din egna nivå och skaffar samtidigt livsgivande kraft.

Innehåll

Vi jobbar med mjuka rörelser som förbättrar bl a cirkulationen i kroppen, balanserar mentalt och ger livskraft till själ och kropp.

Qigong är bra vid stress, trötthet och många andra sjukdomssymptom och obalanser i kropp och själ och passar både för människor som är nybörjare och inte har tränat så mycket och människor som tränat i många år. Alla gör rörelserna på sin egna nivå. Vi träffas vid 12 tillfällen och varje tillfälle är 1 tim.

Eller du kan vara med 8 ggr och de kostar 800,-

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Ingela Haaranen är utbildad dramapedagog o teaterpedagog och arbetst o ludvika kommun i 30 år och som nu jobbar med min egna verksamhet "naturens egna medel och hälsa"  och är numera också utbildad homeopat,ört och växt terapeut,muskel näringskinesiolog,Reiki healare och qigong lärare

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

 

 

                         

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Qigongkurs.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Qigongkurs!