Visa kurser.se som: Mobil

PRIEST + RED CELL (synthpop)

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
1 timme
2019-11-29 19:00
0 SEK

Kursbeskrivning

Äntligen electrokonsert på Gasklockorna, scen: Retorten! Vi är otroligt stolta att få presentera en helkväll i syntpopens tecken med PRIEST och RED CELL

OBSERVERA!
Förköp endast via tickster.com - klicka här för att komma direkt till biljetterna

Från Linköping/Sthlm kommer Priest (syntpop/techno/electronica) som skapar musik i elektroniska drömmars vidsträckthet med målet att säkert ledsaga mänskligheten till nästa utvecklingsfas – sammanslagningen med maskiner. Uttrycket är starkt, både visuellt och musikaliskt, och bjuder en blandning av klassisk musik, mörk metal och popmelodier.

Supportbandet Red Cell från Gävle är ett band i ständig utveckling. Debutalbumet “Hybrid Society” från 2005 är industriellt och drar åt ett Ministry-sound. 2008 levererade de albumet “Lead or follow” med ett sound som var mycket mer dansant och klubbvänligt. 2016 kom den senaste skivan “Endings and Beginning” som bjuder på ett mycket mer moget sound, men med rötterna i deras tidiga elektroniska mylla. De som gillar band som Kite, The Knife och Depeche Mode lär uppskatta Red Cell.

Åldersgräns 13 år
--
Ett arr av Medborgarskolan Gävle och Gasklockorna Gävle med stöd från Kultur Gävleborg och med ett extra tack till Clarion Hotel Winn.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om PRIEST + RED CELL (synthpop).

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera PRIEST + RED CELL (synthpop)!