Piano - kompa med ackord lätt fortsättning grupp

Längd
6 timmar
Pris
850 SEK
Nästa kurstillfälle
10 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar
Pris
850 SEK
Nästa kurstillfälle
10 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Piano - kompa med ackord lätt fortsättning grupp

Gillar du att sjunga och spela piano och vill lära dig mer? Här lär du dig spela ackord för att kompa melodier och sång.

Det här är en intensivkurs i piano där vi lär oss spela ackord för att t ex kompa sång. Vi spelar ackord och leker med harmonierna för att färga melodin. 

Upplägg
Vi träffas 3 tillfällen x 1,5 h

Förkunskaper
En lättare fortsättningskurs för dig som redan kan lite grunderna för komp 

Kursledare

Christopher har en kandidat både i piano och saxofon så han lever verkligen med musiken.  Han har en bred erfarenhet av att undervisa både i grupp och enskilda elever, han har varit lärare på Medborgarskolan under många terminer och arbetar också på Kulturskolan i Gislaved

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Piano - kompa med ackord lätt fortsättning grupp och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.