Visa kurser.se som: Mobil

Piano enskild undervisning

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Falun
5 timmar
1 650 SEK

Kursbeskrivning

Kursen hålls i våra lokaler i Falun.

Har du tidigare spelat lite piano eller har kanske en keyboard eller orgel på vinden? Fräscha upp dina tidigare kunskaper eller sätt tänderna i något helt nytt.
Vi kan inte lova att du blir konsertpianist, men roligt får du! Med övning så kommer kanske de stora engagemangen. Passar alla åldrar.


Innehåll
Vi går igenom grundläggande notläsning och ackordens uppbyggnad.
Du kommer här att lära dig grunderna för att kompa och spela melodier. Vi går också igenom grundläggande pianoteknik som t ex fingersättning och pedalspel.

Upplägg
Enskild undervisning: 10 lektionstillfällen, en lektion är 30 minuter. Tid efter överenskommelse med kursledaren. Anmäl ditt intresse så återkopplar vi så snart vi har dagar/tider klara. Ring till oss på Medborgarskolan 023-21575.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Patrik Nyström har studerat piano i över tio år på bland annat Musikkonservatoriet i Falun och Bollnäs folkhögskola. Han har spelat i många olika konstellationer i olika genrer och just nu spelar han i en grupp som heter Trio Cyan. Han har undervisat i fem år och har arbetat som pianolärare på Kulturskolan i Falun.

Han har också genomgått Medborgarskolans Ledarintroduktion anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för kursmaterial tillkommer och väljs i samråd med kursledaren.efter elevens önskemål.

Bra att veta
Ta gärna med papper och penna för egna anteckningar!
För att kunna öva mellan lektionerna bör du ha tillgång till piano eller keyboard.

Du får en kallelse/faktura till kursen cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Meddela i så fall detta vid anmälan. Aviavgift 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Piano enskild undervisning.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Piano enskild undervisning!