Visa kurser.se som: Mobil

Pensionärsyoga - Prova på med Karin

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Ludvika
2 timmar
2020-01-28 13:00
0 SEK

Kursbeskrivning

Pensionärs-Yoga

Prova på en gång hur du tycker att det känns. Fokus är att öka stabilitet, mobilitet och balans genom enkla långsamma rörelser ståede, sittande eller liggande.

Efter den här prova-på dagen har du möjlighet att gå med i en grupp som kommer att träffas 6 gånger. Se mer på webben.

Den längre kursen utformas efter de behov som finns och där Karin delar med sig av sina knep för att ta med yogan ut från kurslokalen ohc in i resten av livet.

Karin Brattberg är nyinflyttad i Ludivka kommun från Göteborg. Hon är egentligen en Dalkulla från Falun men har inte bott i vackra Dalarna på nästan 20 år. I Göteborg drev hon en Yogastudio samt jobbade med flera olika projekt i samarbete med skolor och Göteborgs stad för äldre/barn/sjukskrivna.

Karin valde att bli yogalärare efter att hon själv blivit hjälpt av yogan genom tre mer eller mindre utmanande graviditeter. Hon brinner för kroppen och hur den fungerar. Att skapa stabilitet, mobilitet och balans är det absolut viktigaste enligt Karin som är övertygad om att börjar vi med kroppen kommer sinnet att följa med.

Karin har läst fleralet yogalärarutbildningar inom Hatha, yin, restorative, pranayama (andetag), TMC, Ayurveda och studerar kontinuerligt kroppen och dess anatomi.

Hon anser sig aldrig någonsin klar utan fortsätter att utbilda och utveckla sig.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Pensionärsyoga - Prova på med Karin.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Pensionärsyoga - Prova på med Karin!