Visa kurser.se som: Mobil

NYHET! Designprocess,

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
18 timmar
2020-02-26 18:00
1 350 SEK

Kursbeskrivning

Att göra en egen design är utmanande, unikt och personligt, vill du tillverka dina egna smycken, inredning, mönster, logotype eller tatuering kan en grundläggande förståelse för processen vara ett tips.

Har du funderingar på att börja designa något själv? Eller designar du redan och behöver tips och råd på vägen. Kursen; Grundlig designprocess ger dig förståelse i steg för steg hur en designer arbetar från början till slut.

Kursen passar dig som Har ett brinnande intresse för design! Oavsett om du är nyfiken på designbranschen men saknar erfarenhet, eller vill veta mer om hur en designer arbetar.

 


Innehåll

Designprocessens alla delar allt från idé, inspiration, konceptbeskrivning och planering. Grunder i färglära och teckning ingår också. 

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 5 veckor.

 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Har du erfarenhet av designprocesser bygger vi vidare på det. Har du aldrig designat förut får du lära dig grunden här.

Kursledare

Vår kursledare  är konstnär samt designer med många års erfarenhet. Vissa av hans verk kan synas framförallt som offentlig konst i Gävle men också på flertalet utställningar runt om i Sverige.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Material finns på plats

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om NYHET! Designprocess,.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera NYHET! Designprocess,!