Visa kurser.se som: Mobil

NYHET - Astrologi - Karaktärsbeskrivning

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
21 timmar
2019-08-28 18:00
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Astrologi förknippas ofta med korta uttalanden i veckotidningarna om du skall satsa på spel denna vecka eller inte eller om kärleken kommer till ditt liv. Dessa är abstrakta, förenklade och skall passa tiotusentals människor, de blir mest blasé och underhållning.

Men traditionen av att läsa i stjärnorna är en gammal kunskap som förbättrats med tekniska hjälpmedel och program idag. Det finns en hel del intressant fakta att ta del av när du väljer att titta närmare på ditt personliga horoskop och de 12 stjärntecknen i zodiaken.

 

Innehåll:

Den här kursen handlar inte om spådom, utan om planeter och stjärnor i relation till varandra. Utifrån årtal av studier och kunskap. Den handlar om karaktärsbeskrivning som kan vara skrämmande korrekt, om personkännedom och gruppdynamik långt mer än röd – grön karaktär. Vi arbetar tillsammans praktiskt med kursboken stora astrologiboken och går igenom 2 stjärntecken per kurstilfälle.

Upplägg

Kursen omfattar 3 x om 45min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 7 veckor.

Kursledare

Eva Holzinger är en karismatisk ledare med passion för läran om astrologi. Detta har varit ett stort intresse hos henne i över 38 år. Hon har läst mycket litteratur och gjort personliga horoskop i åratal.

Hon har haft egna kurser och gått utbildning inom astrologi.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs då detta är en nybörjarkurs

Material

Vi kommer använda oss av: Stora Astrologiboken. Har du redan boken så meddela det vid anmälning. Vi köper in material som du tillhandahåller vid första tillfället.

Bra att veta Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om NYHET - Astrologi - Karaktärsbeskrivning.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera NYHET - Astrologi - Karaktärsbeskrivning!