Visa kurser.se som: Mobil

Meditation - Nybörjare

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
16 timmar
2020-02-06 19:45
1 640 SEK

Kursbeskrivning

Upplägg

Välkommen till en meditationscirkel som är för dig som inte mediterat tidigare och som är nyfiken på vad meditation är för något. Vi kommer att prova på olika sorters meditation och gå igenom lite hur man gör och vad det är bra för.

Meditation är ett utmärkt sätt att komma ner i varv och skapa frid inombords. Det är oftast mycket enklare än vad man kanske tror, jag kommer att guida dig på ett lugnt och fint sätt så du känner dig trygg och vågar slappna av .

Kursen är uppdelat på 8 torsdagar med start den 6/2

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs

Kursledare

Cecilia Rosenmåne har sysslat med meditation och energimedvetenhet i många år .

För henne har meditationen hjälp otroligt mycket, både att komma ner i varv och också komma närmare sig själv både personligt och spirituellt. Meditation har också hjälp henne att komma igenom tuffa perioder som hon haft i sitt liv med bland annat svåra sjukdomar. Meditation och djupavslappning har också varit till stor hjälp under hennes perioder av utmattning och psykiskt dåligt mående. Nu delar hon med sig av sina kunskaper.

Cecilia bor utanför Tierp och har drivit egen kursgård i många år kopplat till personlig utveckling.

Bra att veta

Minsta antal för att kursen ska bli av är 8 stycken och som mest 15 stycken

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Meditation - Nybörjare.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Meditation - Nybörjare!