Medicinsk Qigong

Längd
10 timmar
Pris
1 350 SEK
Längd
10 timmar
Pris
1 350 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Medicinsk Qigong

Qigong är en träning som systematiskt går igenom hela kroppen med långsamma och mjuka rörelser, som stärker både kropp och själ. Detta med syfte att få igång cirkulationen av energi och blod i kroppen.

Innehåll
Övningarna består av avslappning, som gör kropp och sinne lugnare. Rörelserna stimulerar energiflödet i kroppen och det löser upp spänningar, blockeringar och mjukar upp lederna.
Qigong förbättrar allmänhälsan och stärker immunförsvaret, förebygger och behandlar sjukdomar. Många utövare förbättrar sin sömn, koncentrationsförmåga, blir mer kreativa och upplever ett psykiskt välbefinnande. Utövandet motverkar även åldrandeprocessen.
Vi varvar teori med praktiska övningar. 
 
Upplägg
Kursen innehåller 10 tillfällen. Ett kurstillfälle per vecka.

Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta! Kontakta Medborgarskolan senast 48 timmar efter första tillfället och före tillfälle 2 så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Kursledare
Eva är utbildad instruktör i flera av metoderna inom Biyun, vars grundare är Fan Xiulan. Hon är även utbildad Catsinstruktör.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling. 

Bra att veta
Kom i lös ledig klädsel, inga skor och ta gärna med en vattenflaska. Ev. kostnad för kursmaterial kan tillkomma.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.
 
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Medicinsk Qigong och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.