Visa kurser.se som: Mobil

Medberoende, en samtalskurs för att stärka dig själv

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
24 timmar
2020-02-19 17:15
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Vill du växa som vuxen? Vill du kunna säga nej när det smakar nej utan att få skuldkänslor? Vill du göra förändringar i din livssituation men låter rädsla och osäkerhet stoppa dig? Har du svårt att tänka på ditt eget bästa och sätter andras behov först? Vill du stärka din självkänsla och bli den du är ämnade att vara?

Innehåll
I en trygg och stödjande atmosfär tittar vi på vad som hindrar var och en att leva ett liv fullt ut på alla plan, utan rädslor för att inte duga och räcka till.

Upplägg
Vi träffas 6 onsdagar

Förkunskaper
Inga förkunskaper.

Kursledare
Eva-Karin Åström, terapeut och livscoach. Eva har arbetat med människor som har en önskan att göra en förändring i sin livssituation sedan slutet av 90-talet. Hon arbetar även som behandlare för personer med missbruksproblem samt de som är anhöriga. 

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursledaren kommer att dela ut material under kursens gång. Ingen extra kostnad tillkommer.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Medberoende, en samtalskurs för att stärka dig själv.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Medberoende, en samtalskurs för att stärka dig själv!