Måla tillsammans - akrylmålning vuxen + barn

Längd
12 timmar
Pris
1 795 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 795 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Måla tillsammans - akrylmålning vuxen + barn

Drömmer du om att måla? Här kan du tillsammans med ett barn upptäcka måleriets magiska värld, få baskunskaper i färglära och skuggning men framförallt inspireras till att vara kreativa och måla mera.

Innehåll

OBS! Vid anmälan till denna kurs: Anmäl endast den vuxna, uppge barnets namn och personnummer i notering/meddelande.

Att måla i akryl är roligt och enkelt. En vattenlöslig, luktfri och snabbtorkande färg som kan varieras i det oändliga med hjälp av fantasin. Varje sammankomst innehåller lite teori men mest praktiska övningar. Vi går lättare in på att upptäcker material, färgblandning, bildkomposition, att skapa ljus, skugga, volym, struktur och perspektiv. Under kursens gång ligger fokus på kreativitet och skaparglädje. Vi kommer gå igenom olika sätt att använda akrylfärg, några roliga tekniker och använder oss också av hjälpmedel så som schabloner och stämplar. 

Upplägg

 • Vi träffas en gång i veckan.
 • 6 tillfällen. 
 • 2 studietimme á 45 minuter per tillfälle.
 • Kursavgiften är för en vuxen och ett barn från 7 år och uppåt.
 • Utöver det är kostnaden 750 kr/barn. 
 • Allt kursmaterial ingår. 

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Melina Dahl har många års erfarenhet av måleri och kreativt skapande. Hon arbetar deltid som konstnär/designer och är publicerad flertalet gånger i både fysiska och nätbaserade tidskrifter med tutorials inom mixed media (blandteknik). Hon har deltagit som lärare i olika internationella onlinekurser. Vill du läsa mer, kolla här.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

 • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
 • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
 • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
 • Kök med micro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

 • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
 • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Måla tillsammans - akrylmålning vuxen + barn och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.