Visa kurser.se som: Mobil

Måla i akryl med Ann Eriksson

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
24 timmar
1 650 SEK

Kursbeskrivning

Måla från hjärtat!

Många drömmer om att få måla och skapa sitt alldeles egna konstverk. Upptäck din inre skaparglädje och måla från hjärtat. Med penseln i din hand låter du färgerna få leka sig fram.

Innehåll
Vi målar med akryl där du har många möjligheter att skapa olika effekter. Akryl är en färg som är lösligt med vatten, vilket gör det lätt att arbeta i. Du får tips o råd innan vi startar.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor.


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Har du erfarenhet av måleri eller teckning bygger vi vidare på det. Har du aldrig målat förut kan du definitivt experimentera med abstrakta former det är hjärtat som tar oss vidare i vårt måleri!

Kursledare
Ann Eriksson, Gävlekonstnären som ursprungligen kommer från Norduppland. Hon började sitt konstnärskap efter att ha gått en teckningskurs via The School of Famous Artist.
För snart tio år sedan började hon måla tavlor i akryl och samma år hade hon en vernissage på Alderholmen för att visa upp sina verk. Hon har sedan dess haft flera vernissager på just Alderholmen och på Clarion Hotel Winn. 2017 fortbildade hon sig och deltog i en målarkurs på Öland i Art Vedic.
För hennes sålda verk har hon skänkt pengar till bland annat Barncancerfonden.
Genomgående tema i målningen har varit att skapa rörelse, ögon och ansikten. På senare år har inriktningen blivit mer att skapa känslouttryck, kyla, värme och kärlek i färgstarka kombinationer. 

Kursmaterial

Ingår i kursavgiften

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla i akryl med Ann Eriksson.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Måla i akryl med Ann Eriksson!

Liknande kurser