Lyxig Skaldjursdag - molekylär gastronomi- kreativ mat

Längd
5 timmar
Pris
1 490 SEK
Nästa kurstillfälle
14 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
1 490 SEK
Nästa kurstillfälle
14 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Lyxig Skaldjursdag - molekylär gastronomi- kreativ mat

En dag fylld bara med skaldjur! Lär dig hur du hanterar skaldjur tillsammans med en professionell kock! Skaldjur, en fest för smaklökarna! Metoder, tillagning och smakrika rätter. På denna kurs kommer du lära dig hur man hanterar och lagar skaldjur.

Vi arbetar med bland annat musslor, ostron och hummer samt olika tillbehör. Du lär dig hantera olika typer av skaldjur med högkvalitet. På kursen får du laga kalla och varma rätter samt lära dig att öppna ostron. Kvällen avslutas med en härlig skaldjursmiddag tillsammans!

Upplägg

Deltagarna arbetar individuellt med hjälp av recept och guidas av kursledaren. När vi är klara dukar vi fram njuter av en härlig middag tillsammans. Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.

Förkunskaper

Alla intresserade är välkomna!

Kursledare

Gaja Dudkiewicz B.Sc., MiB. på Umeå Universitet där hon fick sin Filosofie Kandidatexamen inom Måltids- och restaurangvetenskap med inriktning Gastronomi samt César Ritz Colleges i Schweiz där hon fick sin Masters diploma inom International Business in Culinary Management. Gaja har jobbat och gästspelat som kock både i Sverige och utomlands samt som föreläsare (bl.a på Umeå Universitet), kursledare och internationell restaurangkonsult. Hon brinner för att tillämpa vetenskapligt, teknologiskt och gränsbrytande tillvägagångssätt i sitt arbetssätt både i restaurangkök och hemmakök samt har stor passion för matens kemi, molekylär gastronomi och digital gastronomi.

Kursmaterial

Recept som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.

Meddela eventuella allergier vid anmälan

Utvecklingsmöjligheter

Gaja håller även fler kurser bl.a. Matens kemi, Molekylär Gastronomi och Fine Dining. Se vårt övriga kursutbud på hemsidan. Läs om Gaja här: https://www.medborgarskolan.se/var-varld/mat-och-dryck/gastronomisk-mat/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lyxig Skaldjursdag - molekylär gastronomi- kreativ mat och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.