Lär dig spela Keyboard

Längd
12 timmar
Pris
1 995 SEK
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 995 SEK
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Lär dig spela Keyboard

Vill du lära dig spela keyboard? Få pepp och handledning för att kunna spela dina första låtar?

Innehåll

Under denna kurs får du lära dig grunderna i hur din keyboard fungerar. Du får också lära dig ackord och guidas i att lära dig spela några låtar som ni själva väljer tillsammans i gruppen. 

Upplägg

  • Vi träffas en gång i veckan.
  • 6 tillfällen. 
  • 2 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap behövs.

Kursledare

Kursledare är Jonas Strömberg som driver Studio Slowbeat. Han har ett förflutet som lärare inom ljudproduktion, i studion ägnar han sig åt inspelning av musik samt mix och mastring, men sysslar även med uppdrag som producent, musiker, ljuddesign, redigering av ljud och komponerar musik, kurser i ljudproduktionsteknik/workshops.

Kursmaterial

Ingår ej. Jonas kommer att undervisa på flygel för att visa ackorden. Du behöver själv ta med dig din egen keyboard att spela på samt lära dig hur just din keyboard fungerar. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursen hålls i Studio Slowbeat, Norra Kopparslagargatan 9, Gävle. 
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig spela Keyboard och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.