Visa kurser.se som: Mobil

Kurbitsmåleri på trä!

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Falun
17 timmar
2021-02-06 09:30
1 250 SEK

Kursbeskrivning

Kurbits är hett igen! Både traditionellt på skrin, kistor och brickor samt i nyare sammanhang som designerträskor, tatueringar eller som dekoration på den stora matvaruaffärens eco-påsar. Ta chansen att låta fantasin flöda och lär dig den rätta tekniken för att skapa vackra kurbitsmönster, Boka din plats hos Medborgarskolans kurs i kurbitsmålning redan idag!

Innehåll och mål
Du lär dig kurbitsens vackra och fantasifulla blommönster, de traditionella färgerna och den rätta penseltekniken så att du kan fortsätta på egen hand efter kursens slut.

Upplägg
Kursen pågår under en helg, lördag 6/7 och söndag 7/2 kl 09.30-16.30.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som provat på kurbitsmålning tidigare och som vill utvecklas mer. Om du har deltagit i denna kurbitsmålningskurs tidigare, kontakta kursledaren för besked om lämpliga alster att ta med för dekorering.

Kursledare
Gunilla Bergman Soini har målat kurbits sedan 1982. Har gått kurser för bl.a. allmogemålarna Hilmer Norden och Jugas Robert Persson. Har även gått konstutbildning och är utbildad möbelsnickare, damskräddare och reklamutbildning. Har haft egna kurser sedan 1989.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Materialkostnad tillkommer med 300 kronor och betalas direkt till ledaren vid kurstillfället. I priset ingår penselset, färg, arbetsmaterial och pannå att måla en tavla på.

Tips på vidareutveckling
Är du sugen att prova på annat måleri så har Medborgarskolan kurser i såväl Akvarell- som Olje- och Akrylmålning.

Bra att veta
För dig som vill ta med lunch finns micro och kylskåp att tillgå. Kaffe och te finns att köpa.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift 50 kr/avi tillkommer from avi nr två vid delbetalning.
Om du deltagit vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda ett intyg mot en kostnad om 75 kr

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kurbitsmåleri på trä!.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Kurbitsmåleri på trä!!

Liknande kurser