Körsång Hårdrockskören Örebro

Längd
28 timmar
Pris
1 400 SEK
Längd
28 timmar
Pris
1 400 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Körsång Hårdrockskören Örebro

Nu startar Hårdrockskören Örebro!  Välkommen till en kör för alla, där vi sjunger hårdrock i varierande stilar och årsmodeller

Nu har du äntligen möjlighet att sjunga hårdrockslåtar i kör! 

Vi sjunger fyrstämmigt och ger våra mest älskade låtar nytt liv, i tappningar som aldrig hörts förut, i arrangemang av körens grundare Petra Kvännå.

Det enda du behöver är att gilla hårdrock och gilla att sjunga!

Upplägg
14 tillfällen X 90 minuter

uppehåll v 44

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper; vi använder noter, texter och ljudfiler så att alla kan hänga med - nybörjare eller mer van sångare. 

Ledare

Körledare är Linda Lejon. Linda är energi! Hon har lett kören i Borlänge tillsammans med grundaren Petra Kvännå och nu är hon redo att ta sig an Örebro! 

Ursprungligen en tävlingsryttare från Göteborgstrakten och har via Hedemora flyttat till Örebro. Gymnasie/högstadielärare i idrott och matematik. 

Jag älskar musik i alla former, är en allätare i genre och upplever mer än gärna livemusik. Spelar piano och lite gitarr för husbehov, skriver lite musik, sjunger gärna, både själv, i mindre grupper och i större kör. Älskar att sjunga hårdrock även om jag inte räknar mig själv som en hårdrockstjej. Jag är absolut ingen proffssångare men jag älskar att uttrycka mig musikaliskt på scen.

Min vision är att få andra att upptäcka glädjen med sången, oavsett genre,  att våga och att våga ta i utan att vara rädd för hur det ska låta. Man kan alltid utvecklas i allting, vilket hårdrockskören verkligen har gjort för min egen röst, mitt uttryck och mod.

Bra att veta

Vi har två prova på tillfällen. Du anmäler dig som vanligt till kursen och får prova två gånger,  vill du efter två tillfällen inte fortsätta måste du avanmäla dig inom 48 h annars gäller full terminsavgift. 

Hårdrockskören från Borlänge och från Stockholm uppträder på Live at Heart i Örebro 1 september. Passa på att se dem live och bli inspirerad!

Under terminen jobbar vi med att träna på en repertoar för en liten konsert. Deltagande i konsert är kul och frivilligt! 

Bra att veta

• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka två veckor före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

På medborgarskolan.se kan du läsa om ev. rabatter på kurslitteratur.

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Körsång Hårdrockskören Örebro och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.