Körsång för barn

Längd
10 timmar
Pris
795 SEK
Nästa kurstillfälle
6 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
795 SEK
Nästa kurstillfälle
6 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Körsång för barn

Dela glädjen över sång och musik tillsammans med andra i en kör. Att vara del av en kör ger dig glädje, livslust och en fantastisk gemenskap. I kören sjunger vi en blandad repertoar med olika välkända låtar. Du behöver inte ha erfarenhet från att sjunga i kör sedan tidigare utan vi lär oss tillsammans med varandra!

Innehåll
Välkommen och sjung med oss! Den här kursen är för alla barn mellan 6-10 år. Vi tränar sångteknik och lär oss fina låtar genom att sjunga tillsammans. Repertoaren består av låtar i olika genrer. Gruppen består av minst 5 och max 20 deltagare.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan under tio veckor (samma dag och tid). Varje tillfälle är 45 minuter. Observera att kursen gör uppehåll för höstlovet v. 44, den 30 oktober. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs för att delta i kören. Alla är välkomna!

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Material sammanställs av läraren med utgångspunkt i gruppens behov.

Utvecklingsmöjligheter
När kursen går mot sitt slut kommer du att erbjudas en fortsättningskurs på lämplig nivå. Din utveckling är individuell, och påverkas av tidigare erfarenhet och hur mycket du hinner öva.

Kallelse/Faktura
Kallelse/Faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan i Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
Kursen hålls i vår stora, ljusa Spegelsal på Ekeby Bruk 2N.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Körsång för barn och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.