Visa kurser.se som: Mobil

Kombinerad nybörjar- & fortsättningskurs i trikåsömnad.

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
15 timmar
2019-11-23 10:00
1 300 SEK

Kursbeskrivning

Trikåsömnadskurs nybörjare är för dig som gärna vill lära dig att sy i trikå, eller som kan lite men vill lära dig mer. Om du har en egen maskin som du vill lära känna får du hjälp med det. Allt material ingår, förutom om du önskar sy något extra snyggt plagg i ett tyg som du själv köpt. Vi går igenom maskiner, material, tillbehör och olika sätt att sy. Vi övningskör lite vid behov och sen sätter vi igång. Målet för kursen är att du ska ha lärt dig tekniker för sömnad i trikå och ha sytt en topp/tröja och ett par leggings.

För dig som önskar sy på fortsättningsnivå så finns chansen att sy dina egna underkläder, badkläder, dans-/träningsplagg eller myskläder. Det här är kursen för dig som vill skapa din egna garderob och som har förkunskaper i trikåsömnad. Du får hjälp att förverkliga dina idéer och får relevanta genomgångar och guidning för just dina projekt, samt fördjupade kunskaper i sömnad i trikå.

Material ingår inte, men mönster finns som du får lov att rita av. Det finns maskiner och verktyg, samt all sytråd som kan behövas. Du behöver alltså köpa eget tyg.

Se mitt evenemang här: https://www.facebook.com/events/459738368124431/
 
Vi håller till i min ateljé på Jökelvägen 4 Gävle. Om du reser långt finns övernattningsmöjligheter.

Jag som håller kursen heter Annastina Lundstedt, arbetar som skräddare och har specialkompetens i historiska dräkter och scenkostym. Jag har varit egenföretagare inom textil sedan 2010. Se mer av det jag gör på Facebook @Annafina eller Instagram @creation.of.annafina

Jag hoppas vi ses! Om du har några frågor får du gärna kontakta mig.

Vänligen, Annastina Lundstedt.

annafinas@gmail.com

070-4403345

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kombinerad nybörjar- & fortsättningskurs i trikåsömnad..

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Kombinerad nybörjar- & fortsättningskurs i trikåsömnad.!