Visa kurser.se som: Mobil

Japanska termin 8

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
20 timmar
1 440 SEK

Kursbeskrivning

Nyfiken på Japan? Under de senaste åren har det japanska språket, som talas av cirka 127 miljoner människor, blivit ett populärt språk, inte bara bland affärsfolk utan även bland många yngre som är intresserade av Manga och Anime.

Innehåll
Kursen kommer under den sjätte terminen att fortsätta öva på vardagssituationer i vilka du kommer att kunna presentera dig själv, gå ut för att handla på egen hand, resa på egen hand och mycket mera.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 10 veckor.

Förkunskaper
Du bör ha läst sju terminer japanska hos oss för att gå denna kurs. Du behöver också kunna engelska eftersom kursmaterialet är på engelska och japanska

Kursledare
Bo Berglund är vår kursledare i japanska. Han har verkat i Japan i många år som översättare, tolk, egenföretagare, skådespelare, nyhetsuppläsare mm.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. Vi använder oss av Japanese for Busy People, hör av dig om du inte har boken så beställer vi den. Då tillkommer en avgift på ca 290 kronor.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procent rabatt på böcker hos www.bokus.com. För att få rabatten ska du ange rabattkod medbo14.
Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska. Normal leveranstid för svenska böcker är en till tre dagar. Engelska och amerikanska tar mellan tre och sex dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.
Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse eller faktura alternativt kvitto från webbetalningen i kombination med legitimation. Rabatten gäller för alla böcker, både svenska och utländska

Tips på vidareutveckling
Efter den här kursen i japanska kan du fortsätta läsa Japanska termin 7 hos Medborgarskolan.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japanska termin 8.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Japanska termin 8!

Liknande kurser