Japansk Matlagning - Sushi och Sushitårta Makirolls Nigri

Längd
12 timmar
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
4 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
4 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Japansk Matlagning - Sushi och Sushitårta Makirolls Nigri

Sushi - Maki roll, Sushi tårta , Nigiri med O-nigiri.

Mål
Att få en inblick i och lära sig mer om sushi, teknik och smakkombination vi lagar Sushi - Maki roll, Sushi tårta , Nigiri med O-nigiri.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska. Alla får recept att följa steg för steg.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset.

Kursledare
Bussaba Kaewtipayanate kom till Sverige 2010 och arbetar som kursledare på Medborgarskolan. Hennes familj äger en restaurang och hon är utbildad kock. Bussaba gör alla recept själv från grunden & det är viktigt med goda, färska råvaror samt näringsrik mat. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Vidareutveckling
Bussaba har andra kurser hos oss inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Dagen avslutas med en gemensam måltid. Ta med något att bära hem lite smakprov i. Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Japansk Matlagning - Sushi och Sushitårta Makirolls Nigri och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.