Visa kurser.se som: Mobil

Italienska, nybörjarnivå

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Östersund
16 timmar
1 095 SEK

Kursbeskrivning

Längtar du till Italien? Drömmer du om Rom, den eviga staden? Vill du njuta en gelato på Spanska trappan eller sitta vid Fontana di Trevi? Kanske en shoppingresa till Milano eller en matresa till Apulien, Toscana eller Umbrien?

Nu kan du genom en språkkurs hos Medborgarskolan få möjlighet till en mer meningsfull vistelse utomlands. Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Benvenuto!


Innehåll och mål
Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket. Fokus ligger på ordförråd och på att tala och använda italienska otvunget och varierat i olika situationer.

Efter denna kurs ska du ha ett bra uttal och kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor.

Förkunskaper
Du behöver inga kunskaper i Italienska då detta är en kurs på nybörjarnivå.

Kursledare
Mer info kommer inom kort.
Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
OBS: Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Boken vi använder heter Prego 1 inkl. CD (ISBN: 9789162260002) och finns att köpa på bl.a. www.bokus.com. Vill du hellre att vi hjälper dig att köpa in boken ber vi dig att höra av dig till oss i samband med anmälan.

Som deltagare i Medborgarskolan får du 6% rabatt på böcker när du anger koden medbo18 som ”kampanjkod” på Bokus.
Ditt kurs-/arrangemangsnummer hittar du på din kallelse/faktura från Medborgarskolan.

Normal leveranstid för svenska böcker är 1 - 3 dagar och för engelska och amerikanska 3 - 6 dagar. Beräknad leveranstid syns vid beställningstillfället.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska, nybörjarnivå.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Italienska, nybörjarnivå!