Visa kurser.se som: Mobil

Italienska nybörjare - Benvenuti!

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Falun
16 timmar
2022-09-20 17:00
1 145 SEK

Kursbeskrivning

Längtar du till Italien? Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Benvenuto!

Längtar du till Italien? Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små. Det är roligt att lära ett nytt språk och en härlig känsla att kunna göra sig förstådd. Benvenuto!

Innehåll och mål
Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket. Vi nosar också på grundläggande grammatik samt hör- och läsförståelse. Fokus ligger på ordförrådet och på att tala och använda italienska otvunget och varierat i olika situationer. Efter denna kurs ska du ha ett bra uttal och kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor.

Förkunskaper
Italienska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare.

Kursledare
Pierluigi Gazzola är en äkta italienare, uppväxt i Rom och i en familj vars rötter och hjärta finns i Veneto-regionen. Han studerade språk på Roms universitet och läste även svenska och skandinavisk litteratur då han träffat sin fru som kommer från Falun. Med sin familj har han levt i både Sverige och Italien, men flyttade tillbaka till Sverige 2008.
Pierluigi är konsult och egen företagare med lång och gedigen erfarenhet av såväl Sveriges som Italiens kultur- och affärsliv.

Kursmaterial
Visst kursmaterial ingår och du får det av kursledaren.

Tips på vidareutveckling
Vill du fördjupa dina kunskaper i italienska efter kursen? Anmäl dig då till Medborgarskolans kurs i Italienska fortsättning till våren.

Bra att veta
Kaffe och te finns att köpa.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift 50 kr/avi tillkommer from avi nr två vid delbetalning.
Om du deltagit vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda ett intyg mot en kostnad om 75 kr

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska nybörjare - Benvenuti!.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle


Recensioner
Bli den första att recensera Italienska nybörjare - Benvenuti!!