Visa kurser.se som: Mobil

Inspirera då du talar inför folk

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
18 timmar
2020-02-05 18:15
1 320 SEK

Kursbeskrivning

Oavsett om du är föreläsare, lärare, scenartist eller av annan anledning kommer att stå framför en samling människor för att framföra något, så passar den här kursen dig. Den ger dig teknik om hur du kan bli närvarande med dina åhörare och få dem engagerade.

”Jag har gått många kurser och utbildningar. Men det här har betytt mest för mig som människa och i mitt yrkesliv” - en deltagare

Kursinnehåll
Du får träna upp en fin scennärvaro och hur du hanterar tiden före och efter framträdanden. Vi lägger tid på röstträning och hur du ska använda rösten så att den fungerar för dig tillsammans med din “publik”. All den här träningen kommer att ge dig ett större lugn inte bara inför dina uppgifter men också i ditt liv.
Kursmoment:
Att släppa egot, publiknärvaro, scennärvaro, lyssnande, att inspirera, att trivas i blickfånget, konsten att improvisera, röstarbete.

Upplägg
Kursen omfattar 90 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 9 veckor med uppehåll v9 (sportlov).

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Har du tidigare erfarenhet av liknande kurser bygger vi vidare på det.

Kursledare
Britt Forsberg har jobbat som teaterpedagog i 35 år. Förutom att ha bott och undervisat i England i 25 år innan hon återvände till Sverige 2017, har Britt även jobbat i andra länder som pedagog och regissör, bl.a Spanien. Där har hon delat sin kunskap med elever som nu använder hennes metoder i USA, Italien och Tyskland för att nämna några. 
Läs mer om Britt på https://www.brittforsberg.com/sv/

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Inspirera då du talar inför folk.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Inspirera då du talar inför folk!