HLR - Barn och säkra föräldrar

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
4 timmar
Pris
350 SEK
Nästa kurstillfälle
23 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
350 SEK
Nästa kurstillfälle
23 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om HLR - Barn och säkra föräldrar

Vad gör du om ditt eller någon annans barn skadas? Med en färsk utbildning i HLR, hjärt-lungräddning, kan du känna dig lite mer förberedd om olyckan skulle vara framme. Välkommen till en viktig utbildningskväll med föreläsning och praktiska övningar i hjärtlungräddning.

Under den här föreläsningen kommer vi att prata om riskmedvetenhet och hur vi själva kan förebygga olyckor i vår vardag.

De praktiska övningarna som vi har ger dig grundkunskaper i behandlingen av en person/ett barn som fått akut hjärtstopp, genom bröstkompressioner och inblåsningar. Du får också lära dig tekniken för att bedöma den drabbades tillstånd samt kalla på hjälp. Vi kommer också att gå igenom tekniker för luftvägsstopp.

Utbildningsdagen handlar om "Säkra barn", vilken riktar sig till vuxna och äldre som umgås och har hand om barn. Vilka risker finns det i hemmiljön? Vi tar upp fallolyckor och dess konsekvenser för barn. Vattensäkerhet när det gäller barn, pool, och isar.

Syftet med hela utbildningen är att du som vuxen, anhörig eller ansvarig för barn ska ha verktyg för att såväl förebygga som hantera olyckor.

Kostnad

350kr

Bra att veta
Efter utbildningen erhåller du ett kompetensbevis för genomförd utbildning i Hjärt-lungräddning.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla föreläsningar!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av HLR - Barn och säkra föräldrar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.