Gör dina egna smycken av polymerlera

Längd
3 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
12 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
12 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Gör dina egna smycken av polymerlera

Designa och tillverka dina egna örhängen i polymerlera. En kreativ kväll där vi skapar tillsammans!

Innehåll

På denna workshop får du inspiration och vägledning för att under kvällen skapa dina egna örhängen som du sedan får med dig hem. Vill du hellre skapa t.ex. ett hänge till halskedja så går det bra.

Upplägg

  • Vi träffas en gång 
  • 4 studietimmar
  • I priset ingår lera till ett par stora eller två par mindre örhängen och örhänges-krokar. Vill  och hinner du skapa mer går det att köpa till mer lera, andra detaljer  till örhängen m.m. finns även att köpa på plats.

Förkunskaper

Ingen förkunskap krävs och du behöver inte ha något vana att vara kreativ eller skapa.

Kursledare

Elina Dahl har arbetat med design och skapande i många år med bla inredningsdetaljer, illustration och måleri. Hon har gått konstskola. Sedan 2023 driver hon sitt eget smyckesmärke. För bilder se Elinas hemsida. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

I priset ingår lera till ett par stora eller två par mindre örhängen och örhänges-krokar. Vill  och hinner du skapa mer går det att köpa till mer lera, andra detaljer  till örhängen m.m. finns även att köpa på plats.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med micro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gör dina egna smycken av polymerlera och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.