Visar 1-20 av 28 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 28 träffar
1
2

Här hittar du användbar information om nagelkurser och makeup-kurser samt vad du kan behöva veta när du funderar på att gå en kurs inom skönhet. För vare kurs i listan här ovan presenteras information om kursens innehåll, startdatum, pris etc. Vill du ytterligare information om en kurs kan du skicka en intresseanmälan till skolan eller utbildningsanordnaren så återkommer de till dig med mer information.

Nagelutbildning 

Nagelkurser är idag ett allt mer populärt område inom skönhet. Genom att gå en nagelkurs hos en terapeut eller via en nagelkurs på distans lär du dig de grundläggande kunskaperna inom området. Det finns längre nagelutbildningar för dig som vill satsa på nagelbranchen och kanske i framtiden bli egen nagelterapeut. Har du liksom många andra tänkt att lära dig mer om hur du kan bygga upp, förstärka eller dekorera dina naglar är en nagelkurs på några timmar kanske något för dig. Inom ämnet finns manikyrkurser (vård av fingernaglar), pedikyrkurser (vård av tånaglar), dekorations- och gelé-kurser.

En del av utbildarna kan också erbjuda distanskurser inom allt från airbrush till glasfiber. I distanskurserna ingår ofta produkter som du använder under nagelutbildningens gång.

För mer information om de olika nagelkurserna ber vi dig kontakta respektive arrangör.

Make-up kurs

Är du intresserad av att lära dig mer om smink och makeup kan en kurs rekommenderas. På en make-up kurs lär du dig grunderna i konsten att använda makeup för vardag och fest. På kurserna ingår en teoridel där du får lära dig grunderna i färganalys, historia, vilka produkter som finns och hur de kan kombineras. Större delen av en makeupkurs består av praktisk tillämpning av den teoretiska grunden. I de flesta fall har du en makeup artist vid din sida som guidar dig genom utbildningen.

Makeup kurser kan läsas i flera olika städer. Klicka på länkarna nedan för att se kurser i Stockholm och Göteborg:

» Make-up kurs i Stockholm

Jämför kurser