Visa kurser.se som: Mobil

Gitarr för nybörjare - Enskild undervisning

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Distans
8 timmar
2021-10-28 18:15
3 250 SEK

Kursbeskrivning

Ackordspel, melodispel, fingerspel, improvisation och notläsning.Kursen är på distans.

Om kursen
Kursen sker i enskild undervisning och på distans via en digital plattform där både deltagaren och kursledaren kan se varandra. Lektionerna baseras på ett läromedel och deltagarnas önskemål, kunskaper och behov. Varje kurstillfälle är 45 minuter under 8 veckor.

För vem
Kursen vänder sig både till dig som har kunskaper i gitarr liksom till dig som är helt nybörjare. Inga förkunskaper krävs.
Vi erbjuder också kurser i grupp på distans.

Kursledare
Hej! Patrik heter jag och fyller snart 30. Jag har studerat och arbetat med pedagogik i snart 10 år. Det här är tredje gången jag håller i en kurs i gitarr för nybörjare och det ska bli väldigt roligt! På min kurs kommer du att få lära dig läsa och spela efter noter, enkla ackord, komponera din egen melodi och självklart ha väldigt trevligt! 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte. Du behöver en egen akustisk gitarr. Mer info om vilket kursmaterial du ska beställa kommer via din kallelse innan kursstart.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Tips på saker att tänka på inför din distanskurs samt guide till aktuell digital plattform hittar du på www.medborgarskolan.se/infor-din-distanskurs

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10% rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gitarr för nybörjare - Enskild undervisning.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Gitarr för nybörjare - Enskild undervisning!