Gitarr ackordspel - intresseanmälan

Längd
8 timmar
Pris
1 700 SEK
Längd
8 timmar
Pris
1 700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Gitarr ackordspel - intresseanmälan

Vill du lära dig kompa med ackord och samtidigt ha väldigt trevligt? Anmäl ditt intresse nu. Vid tillräckligt många anmälda kan vi dra igång denna kurs i vår! Dag och tid ej fastställt ännu.

Innehåll

I den här kursen får du lära dig att spela ackord till kända låtar med flera olika kompförslag. Du kommer lära dig om ackordens funktion, att spela samma låt i olika tonarter, samt hur man läser tabulatur. Undervisningen sker i grupp. Lektionerna baseras på ett läromedel och deltagarnas önskemål, kunskaper och behov. 

Upplägg

  • Vi träffas en gång i veckan.
  • 8 tillfällen. 
  • 1 studietimme á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs. Kunskaper i grundläggande notläsning är en fördel men inget krav. Passar både för nybörjare eller fortsättare.

Kursledare

Patrik Norin Algerstam. Han har studerat och arbetat med pedagogik i snart 10 år och varit ledare för grupper och enskild undervisning hos oss i flera år.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterialet ingår inte i avgiften. Du behöver en egen akustisk gitarr. Du köper själv boken Ackorden och jag 1, av Hans-Olov Sandqvist OBS! Invänta kallelse att kursen verkligen blir av innan du gör ditt inköp.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med mikro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr ackordspel - intresseanmälan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.