Visa kurser.se som: Mobil

Franska nybörjare - grundkurs

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
16 timmar
2019-09-12 14:00
1 390 SEK

Kursbeskrivning

Säger man Frankrike tänker många på kärlek, café au lait, Champs-Elysées, goda viner, underbar mat, romantik och gatukonst. Listan kan göras lång. Det här är ett tillfälle för dig som vill resa till Frankrike och kunna förstå franska på vardagsnivå. Bienvenue !

Innehåll
Vi koncentrerar oss på att lära och öva det praktiska vardagsspråket. Fokus ligger på ordförråd och på att tala och använda franska otvunget och varierat i olika situationer. Vi lär oss den grammatik som tillhör den text vi läser.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor på torsdagar.

Förkunskaper
Det här är en nybörjarkurs grundkurs, så du behöver inte ha några förkunskaper i franska.

Kursledare
Katarina Ståhl har arbetat i studieförbund och varit kursledare i många år då hon har undervisat i franska språket. Katarina har bott i Frankrike och hon är utbildad pedagog.
Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har fler kurser i franska, på olika nivåer. Kontakta oss för att se vilken nivå som passar just dig eller gör ett enkelt språknivåtest på vår hemsida.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Franska nybörjare - grundkurs.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Franska nybörjare - grundkurs!